ALLT DU ÖNSKAR, Unga klara, 2016

ALLT DU ÖNSKAR, Unga Klara, urpremiär oktober 2016

_52a9728

ALLT DU ÖNSKAR – om drömmars kraft

Människan är den enda varelsen som kan föreställa sig det som inte är. Däri ligger en förändringskraft som skapar helt nya världar – bara vi får redskap att drömma bortom. Ibland gömmer sig drömmen i ett brus av andra röster, den lägger sig så långt bak att vi inte når den. Ibland kan vi inte skilja på var vår dröm börjar och någon annans slutar.

I drömmen finns ett frö, ett frö som tar dig till platser du inte visste fanns. Ett frö som kan förändra världen. I drömmen vågar du sikta högre, söka dig fram och utforska. Det frö som drömmen sår kan inga krafter stå i vägen för, det fröet växer och skapar nya världar.

_52a0073

Allt du önskar är ett samarbete mellan Bastardproduktion och Unga Klara. Föreställningen görs med stöd av Stockholms läns landsting inom ramen för hälsopedagogiskt projekt och kan därför ges gratis till länets skolor.

ALLT DU ÖNSKAR är ett arbete om drömmars kraft. Vi har i en större research med elvaåringar samlat drömmar om vår framtid och om oss själva. Vi har spårat drömmar och kartlagt dem. Drömmarna har visat sig för oss i all sin storhet och skönhet och i sin sårbarhet för omvärldens ideal.

ALLT DU ÖNSKAR är en researchbaserad devisingföreställning där elever från årskurs 5 är med och bygger de drömvärldar vi tillsammans besöker.

Koncept och idé: Bastardproduktion
Regissör: Anne Jonsson
Dramatiker/dramaturg: Talajeh Nasiri
Koreograf: Sandra Medina
Film och ljus: Daniel Andersson
Scenografi och kostym konsult: Erika Magnusson
Ljuddesigner: Foad Arbabi
Assistenter: Ahmed Al-ani, Vera Wästberg
Attributörpraktikant: Nicolina Lindh
Regiassistent: Jonna Dreiman
Grafisk form: Parasto Backman

Medverkande: Lisen Rosell, Nicklas Wedin, Sandra Medina och Yarien Rodriguez

Advertisements